ABCrm de juiste oplossing voor LED-expert Ecolumia

ABCrm de juiste oplossing voor LED-expert Ecolumia

Ecolumia bvba is actief in de distributie, ontwerp en installatie van verlichtingstechnologieën met de focus op LED-technologie. Het bedrijf was begin 2015 op zoek naar CRM software die op elke locatie toegankelijk moest zijn via de cloud. De onderneming heeft meerdere verkopers of agenten op de weg die in het verleden nog wel eens plotseling samen bij dezelfde klant uitkwamen. Verkopers moesten beter per regio gaan werken en online klantgegevens kunnen opslaan in een centrale database. Met de nieuwe online CRM software zouden afspraken, planningen en prognoses efficiënter en centraler moeten worden geregeld.

Koppeling met outlook en snelheid applicatie primaire vereisten voor online CRM software

Met hulp van het Nederlands Kenniscentrum werd een shortlist samengesteld. De meest vlotte en proactieve reactie tijdens het software selectietraject kwam van ABCrm die al snel een op maat gesneden demo kon laten zien. De online CRM-tools van ABCrm zijn vooralsnog primair gericht op het MKB, zelfstandigen en ZZP-ers die een pakket nodig hebben dat snel te implementeren is en dat gebruikelijke tools als Outlook en Dropbox gemakkelijk weet te koppelen. Dit laatste alsmede de snelheid van de online CRM-software waren nu juist specifieke vereisten van deze aanvrager.

Over het koppelen van applicaties met online CRM software van ABCrm

Google, Outlook agenda en E-mail kunnen aan ABCrm gekoppeld worden. Maar ook als u Microsoft 365, Outlook of een imap/pop3 server gebruikt, kunt u gegevens uitwisselen met ABCrm. In mei 2015 kondigde ABCrm ook aan dat hun online CRM systeem gekoppeld kan worden aan het online administratiepakket: e-boekhouden.nl. Gebruikers van ABCrm kunnen de koppeling activeren en vervolgens worden de NAW gegevens van klanten en debiteuren over en weer gesynchroniseerd.

Posted in 5-10 gebruikers, Algemeen CRM nieuws

Privacy Protection Europe kiest voor ABCrm

Privacy Protection Europe helpt ondernemers met het opzetten, implementeren en uitvoeren van privacybeleid. Privacy Protection Europe is één van de vele adviserende bedrijven die logischerwijs het gevolg zijn van de digitalisering van processen binnen ondernemingen. Op zoek naar een passend CRM-systeem voor een startend consultancy bedrijf, kwam Privacy Protection Europe via het Nederlands Kenniscentrum terecht bij ABCrm.

Hoe de keuze voor ABCrm tot stand kwam
De keuze voor ABCrm is mede tot stand gekomen op basis van de door het Nederlands Kenniscentrum georganiseerde events en de selectietools die door het Kenniscentrum werden gefaciliteerd. De verwachte groei van Privacy Protection Europe, de overzichtelijkheid en uitbreidbaarheid van het CRM-systeem alsmede het feit dat ABCrm een Europese provider is, waren de bepalende criteria om voor deze specifieke CRM-oplossing te kiezen.

Over ABCRM
De online CRM-tools van ABCrm zijn vooralsnog primair gericht op MKB, zelfstandigen en ZZP-ers die een pakket nodig hebben dat snel te implementeren is en dat gebruikelijke tools als Outlook en Dropbox gemakkelijk weet te koppelen. ABCrm biedt gebruikers automatische dossiervorming, uitbreiding van het systeem met verschillende modules en een vaste maandelijkse licentieprijs per gebruiker. ABCrm richt zich op CRM-oplossingen voor bedrijven van 1 tot 50 gebruikers en biedt tevens trainingen aan.

 

Bron: www.nederlandskenniscentrum.nl

Posted in Uncategorized

RTV Maastricht maakt sinds augustus gebruik van online CRM van ABCrm

Na Radio Decibel en Sleutelstad Leiden is nu ook RTV Maastricht aan de slag gegaan met de online CRM oplossing van ABCrm. ABCrm zal de organisatie vooral ondersteunen in het goed in kaart brengen van alle contact momenten met sponsors en adverteerders. Op die manier is snel inzichtelijk welke bedrijven al een keer geadverteerd hebben en via welke kanalen.

Posted in Uncategorized

e-Boekhouden nu ook gekoppeld aan ABCrm

Het online administratiepakket: e-boekhouden.nl richt zich op ondernemers en bedrijven in het MKB. Dit is een groep wat traditioneel gezien ook vaak gebruik maakt van een online CRM oplossing waardoor een koppeling met ABCrm voor de hand ligt.

Sinds kort is deze koppeling actief en standaard aanwezig binnen het CRM systeem. Gebruikers kunnen de koppeling activeren en vervolgens worden de NAW gegevens van klanten en debiteuren over en weer gesynchroniseerd. Concreet betekent dit dat als een Relatie in ABCrm de status klant krijgt, deze onderwater doorgezet wordt naar het online administratiepakket. Vervolgens worden ook alle adres en contactpersonen wijzigingen in beide online systemen up to date gehouden.

 

e-Boekhouden

Posted in Uncategorized

Real time koppeling Postcode tabel

Binnen ABCrm is het al heel lang mogelijk om via een postcode een adres erbij te zoeken, dit deden we voorheen met de reguliere postcode check. Sinds kort maakt ABCrm gebruik van de free postcode check website. Sinds 2012 worden de postcodes als vrije gegevens gezien en is een initiatief zoals dit mogelijk.
Via een real time koppeling worden de meest recente adres gegevens opgezocht en toegevoegd in ABCrm.

Posted in Algemeen nieuws, Functionaliteit

Group Human Mobility kiest voor ABCrm

Human Mobility Group, al meer dan 10 jaar een toonaangevende speler op het gebied van talentmanagement, heeft voor ABCrm gekozen als CRM oplossing. Zowel de Nederlandse- (Human Mobility Group) alsmede de Franse tak zal met het systeem gaan werken. Doordat ABCrm multi langual is kan de Franse tak er in het Engels mee werken en de Nederlandse tak in het Nederlands. Op die manier sluit het systeem nog beter aan op de behoefte van de klant

Posted in 5-10 gebruikers, Dienstverlening

Uitbreiding koppeling Twinfield ABCrm

ABCrm heeft al jarenlang een koppeling met het boekhoudsysteem Twinfield maar sinds kort is dit uitgebreid. De koppeling vond al plaats op NAW gegevens niveau en als een lead een klant werd, dan werden de gegevens automatisch doorgezet en bijgehouden. Vanaf nu is het ook mogelijk om de facturen in ABCrm bij te houden en deze door te zetten naar de Twinfield omgeving.

Posted in Functionaliteit, Product nieuws

Codian Robotics kiest voor ABCrm

Codian Robotics is een organisatie gespecialiseerd in Pick and Trace Robots. Ze opereren voornamelijk in een business to business omgeving en hadden de behoefte aan goede dossiervorming, wat er is besproken met een (potentiële) klant en welke acties moeten er worden ondernomen.

Posted in 1-5 gebruikers, Dienstverlening

Gmail en reply op een specifiek onderdeel van een e-mailtje

Een kleine tip hoe u makkelijk kunt reageren op een specifiek onderdeel van een ontvangen e-mail:

Posted in Algemeen nieuws

Gmail handtekening met logo in ABCrm

Het plaatsen van een logo in de standaard handtekening van Gmail

Veel ABCrm gebruikers werken met Gmail in combinatie met ABCrm. Ze synchroniseren Gmail dan met ABCrm en kunnen dus gewoon in Gmail e-mails blijven versturen en ontvangen. Wat een nadeel is van werken in Gmail, is dat je standaard geen handtekening met een logo kan maken.  Echter is er wel een mogelijkheid via een plugin van Gmail. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je deze kan aanmaken/instellen.

Posted in Algemeen CRM nieuws, Functionaliteit