Our Solutions

Niet teveel niet te weinig

Online CRM systemen zijn vaak complexe systemen met 1000 en 1 mogelijkheden. Wij houden daar niet van! Geen complexe instellingen maar gewoon meteen zelf aan de slag met online CRM van ABCrm!

Meer dan 1.600 ondernemers

gebruiken ABCrm voor hun online relatiebeheer. Grote kans dat hier ondernemers tussen zitten uit uw branche of met dezelfde vraagstelling. Probeer ABCrm uit en kijk ook eens even bij de ervaringen van onze gebruikers.

Waarom online CRM van ABCrm?

  • Gemakkelijk in het gebruik, geen complex CRM systeem
  • Duidelijke prijsstelling, geen verrassingen
    € 15,- per gebruiker per maand, that’s it
  • Online CRM, dus vanuit elke locatie bereikbaar, ook mobiel
  • Veilig en betrouwbaar

We winnen ook weleens wat.

ABcrm heeft de MKB best choice award in 2009 en MKB proof award in 2010 gewonnen! Twee keer achter elkaar geeft duidelijk weer dat het CRM systeem van ABCrm meegroeit met nieuwe ontwikkelingen en vragen van onze klanten. We zijn hier dan ook bijzonder trots op. In 2011 zijn we halve finalist geworden van de wereldwijde CRM competitie CRMidol.

Ook deze organisaties gebruiken ABCrm, kijk bij ervaringen voor nog meer gebruikers:

alleen op de wereld…

is ABCrm niet, gelukkig maar! Als online relatiemanagement systeem zijn we gewend om te koppelen met andere systemen. We koppelen daarom met (uw) website, andere systemen zoals met boekhouding en CMS systemen. Maar ook met MS Outlook, Word, Apple, Google, iPhone of andere smartphones kunnen we prima mee overweg.

neem een rondleiding

door ABCrm en zie welke functionaliteiten erin zitten. Allemaal handig ingedeeld in modules die je zelf aan of uit kan zetten. Kijk op rondleiding of bij nieuws.