Our Solutions

eer de tool

Wat verandert er per 1 oktober?

Per 1 oktober biedt de softwarematrix een extra tool aan waarbij de eerste 5 leveranciers die meedoen een gegarandeerd aantal gekwalificeerde leads per jaar krijgen.vvvvvcvcv

 

“De eerste vijf leveranciers per categorie krijgen een minimale leadgarantie! Dus een minimaal aantal leads, wat veel meer kan worden maar let op, in sommige catogeriën is dit aantal al (bijna) bereikt ”

 

Mark Pinas,

OrangeRepublic

Mark@orangerepublic.nl

tel. 020-2400653

In 2011 meer dan 80.000 unieke bezoekers die software en leveranciers hebben vergeleken!

 

Wat doet de selectietool precies?

 

Een lead maakt een basis selectie via een viertal criteria (de long list). De lead vergelijkt deze selectie op basis van aanwezige informatie zoals referenties, nieuws, white papers, product informatie. Hij selecteert 4 tot 5 leveranciers(short list) en nodigt deze uit voor een gesprek/ (online)demo. Gemiddeld komen er 230 bezoekers per dag op de site. 

Wat doet de tool?

De nieuwe tool helpt de lead op een intuïtieve manier om 4 leveranciers te selecteren voor een presentatie of prijsopgave. Zie hieronder de uitgebreide uitleg of bekijk de video rechts.

Wat kost het?

Er zijn een zestal categorieën waar u aan mee kunt doen, de prijs verschilt per categorie. Zie hieronder voor het overzicht

De softwarematrix sites bestaan al langer dan 4 jaar waarbij het afgelopen jaar meer dan 80.000 unieke bezoekers softwareproducten van verschillende leveranciers hebben vergeleken. Dit jaar gaan we de site uitbreiden om nog meer leads voor u te genereren.  

 

Verstuur

of bekijk de video hierboven

Wat kost het?

 

De prijs is afhankelijk van de categorie(n) waaraan u wilt meedoen. Een categorie is gebaseerd op de budget van de aanvrager, u kunt tevens de branche als criteria meegeven. Voor de eerste vijf deelnemers geldt een gegarandeerd aantal leads (of meer). Sommige catogeriën hebben al bijna vijf leveranciers, email voor de meest recente status.   

“We werken nu al meer dan 3 jaar met SoftwareMatrix en de leads die we via dit kanaal krijgen zijn zeer waardevol en met een hoge conversie ratio!”

 

Michael Huisintveld

Sales

ABCrm

Kijk hier voor de meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Please correct the following errors:

 

Maak nu een gratis account aan